duminică, 10 mai 2009

arcan tool

Photoshop de lasso Opþiuni (lasso Opþiuni în paleta 5.5) conţine setările pentru penaj si anti-aliasing.
Pentru tipice Web grafic, probabil veţi utiliza Anti-aliased stabilirea, în special pentru margini rotunjite sau curbate; cu toate acestea, a dezactiva anti-aliasing (debifaţi caseta), dacă aveţi nevoie de o crisp linie orizontală sau verticală selecţie.
Pentru retusari, uneori voi folosi arcan instrument cu o margine cu pene, folosind fin setare pentru a copia o selecţie şi apoi inseraţi-l ca pe un nou strat peste un cusur, prin mutarea lui în jurul după cum este necesar. The feathering can provide a softer edge to provide a more seamless integration in a varied color graphic. De penaj pot oferi o margine de moale pentru a oferi o mai perfectă integrare într-un grafic de culori variate. The Rubber Stamp tool and the newer Healing Brush tool can also be used for this, too. Stampila de cauciuc şi mai nou instrument de vindecare Brush instrument poate fi folosit şi pentru asta, de asemenea.

6 comentarii:

koma spunea...

nu prea inteleg limba folosita de tine. incearca sa fii mai coerent. descrie unealta, alege si o imagine pentru aceasta, arata unde se afla ea si la ce foloseste.

Cristi spunea...

o imagine mai lipseste...

koma spunea...

ai probleme in categoriile de linkuri, care trebuie sa fie impartite in 2 sectiuni:

1. bloguri
2. colegi

daca ai nelamuriri intreaba colegii

Blackangel spunea...

imaginea? :-w

ovidiu spunea...

era mai bine daca aveai o imagine...sa se vada un exemplu

Mircea spunea...

dak era si o imagine era mai mai fain